Skip to content

Vacatures

Kom werken bij de Mene!

Werken bij de Mene biedt heel wat mogelijkheden, we zijn een multidisciplinaire huisartsenpraktijk met directe toegang tot de belangrijkste partners van de eerste lijn, maar bovenal: een hele fijne praktijk om mee te werken.

Vacature
KLINISCH PSYCHOLOOG – PEDAGOOG Volwassenen
                                                                               Kinderen-jongeren

Profiel
. master in de klinische psychologie of pedagogische wetenschappen
. een postgraduaat therapie-opleiding afgerond of min 2 jaar in opleiding
. 5 jaar werkervaring


Bij interesse, kan je uw CV en motivatiebrief sturen naar marleenheps.demene@gmail.com

Griep- en covid vaccinatie 2023

Langs deze weg nodigen we alle 65 plussers en risicopatiënten uit voor de griep- en covid vaccinatie voor dit najaar. 

Het covid vaccin zal nadat u een afspraak heeft gemaakt
beschikbaar zijn in de praktijk. Hiervoor moet u dus zelf niets ondernemen. 

Het griepvaccin moet u wel eerst bij de apotheek afhalen, thuis in de koelkast bewaren en meenemen naar de praktijk. Hiervoor heeft u geen voorschrift meer nodig. Omdat u tot de prioritaire doelgroep behoort, wordt uw griepvaccin gedeeltelijk terugbetaald en betaalt u zelf € 4,08 of € 2,45 bij een verhoogde tegemoetkoming. 

Vraag aan de apotheek een bewijs van betaling om in te dienen bij uw ziekenfonds. Bij sommige ziekenfondsen ontvangt u nog een extra tegemoetkoming. Voor het Covid vaccin moet u niets betalen. Dit wordt gratis door de overheid beschikbaar gesteld.

Toediening COVID vaccin op gereserveerde momenten, vanaf 7 oktober.

Er zullen verschillende vaccinatiemomenten voorzien worden in de praktijk. U kan een afspraak inplannen via het online agendasysteem: 
https://www.demene.be (agenda: covidvaccinatie).

In de agenda klik je door naar de maand oktober en zal je op zaterdag en zondag consultaties terugvinden. Voor Dokter Bogaerts is dit op 7 en 14 oktober, voor dokter Popelier op 14 en 22 oktober en voor dokter Berckmans op 7 oktober. 

 

Vermijd zoveel mogelijk om telefonisch een afspraak in te plannen om onnodige overlast te vermijden. Gezien de beperkte houdbaarheid van het covidvaccin is het voor ons heel belangrijk om te weten hoeveel patiënten er komen. Om die reden kunnen we dus geen vaccinaties tijdens de reguliere raadpleging toedienen maar alleen tijdens de voorziene vaccinatiemomenten. 

Breng altijd je identiteitskaart mee.

Toediening griep vaccin via de gewone raadpleging, vanaf 23 oktober.

Indien u de dag van uw afspraak één van de volgende symptomen (koorts, hoesten en/of ademhalingsmoeilijkheden, spierpijn, keelpijn of hoofdpijn, vermoeidheid, geur- en smaakverlies, verkoudheid, diarree) zou hebben, kan u best uw vaccinatie uitstellen en even contact nemen met de praktijk voor een nieuwe afspraak. 

Als u nog vragen zou hebben over de griep- of covid vaccinatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te ondersteunen bij het nemen van de beste beslissing voor uw gezondheid.

Huisartsen De Mene